Hos Robban Källu utanför Vännacka..
En sväng i maj 2017                        Text: Lars-Eric Sundin

Vi körde en sväng runt Årjäng-Arvika och passade på att besöka en gammal bekant.

Robban med sin 750cc H-D på den tiden det begav sig.

Tankstopp i Årjäng.

Snack på mack.

Rune Johansson och Robban, som verkade glatt överraskad över besöket.

Vi drog iväg mot Årjäng denna soliga lördag i maj. Nio cyklar med tretton personer var med. Färden gick längs gamla E 18 via Borgvik till Nysäter, därefter direkt till Årjäng. Där stannade vi och tankade vid Statoil, som av någon egendomlig anledning numera heter Circle K.
Vi svängde norrut och in till Robert Källus hem, där han häpet tog emot det oannonserade besöket. Robban var medlem i KMCK under slutet av sextiotalet och en gammal bekant till oss.

Han förevisade omgivningarna, en tur runt skogen med ett åttahjuligt terrängfordon bjöds det på och massor av prat om vad som hänt sen sist, vilket var ett tag sedan.

Efter visiten fortsatte vi norrut mot Arvika genom de natursköna omgivningarna väster om Glaskogen. En halvhalt i Arvika för att stoppa in en korv under näsan, och sen bar det hemåt igen.

Tack för trevligt sällskap alla som var med!

Någon form av V8-driven ljudanläggning härjade i Årjäng.

Helena fixar fikat.

Korvstopp i Arvika.